Leijona-kiekkokoulu velvoitteet / maksuohje
21.2.2016 13:54 Uutiset / Leijona Kiekkokoulu

Leijona-kiekkokoulun velvoitteet / maksuohje

VELVOITTEET, jotka kaikkien LKK-toimintaan OSALLISTUVIEN LASTEN OSALTA VAADITAAN:

- Henkilötietolomake täytettynä Lomake on henkilökohtainen ja sitä käsitellään luottamuksellisesti, joten kirjaattehan siihen kaikki ne asiat, jotka ohjaajien on hyvä tietää ja ottaa huomioon harjoitusten yhteydessä. Ohjaajien kanssa on myös syytä keskustella, mikäli tällaisia seikkoja ilmenee.

Kiekkokouluun ilmoittautuminen ja henkilötietolomake löytyy TÄSTÄ -> http://ahmat.net/lomakkeet/1088/cc32c1b5-f624-4b3e...

- Luistelukoulun maksukuitti (maksulla katetaan osa Ahmat ry maksamasta jäämaksusta halliyhtiölle). Tämä maksetaan alla olevan ohjeen mukaan Ahmojen tilille:

Hinta:

syyskauden loppu: marras- ja joulukuu 60 €.

kevätkausi (3.1.2017-18.4.2017) 100€

Maksulla katetaan osa yksityiseltä halliyhtiöltä ostetusta jäämaksusta.

Tilinro:

Saaja:Ahmat ry ja tilino FI78 5740 1320 0020 01

Pakolliset tiedot:
- VIITE: 1795
- VIESTI: Luistelukoululaisen tiedot (etunimi ja sukunimi)

Ota maksusuorituksista kopiot ja palauta luistelukoulun ohjaajalle.

- Pelipassin (aikaisemmin lisenssi) maksukuitti on myös lapsenne vakuutus LKK- tapahtumien mahdollisten vahinkojen varalle. Passi on seuramme linjaus ja se ON PAKOLLINEN toimintaan osallistuville. Vanhemmat hankkivat/maksavat lisenssin itse ja toimittavat maksukuitin ohjaajille. Lapselle on kätevin hankkia L-passi (Leijonaliigapelaajille), koskapa hyvin moni lapsista osallistuu jo tällä kaudella Ahmojen G, F2 tai F1-joukkueiden mukana Jääkiekkoliiton alaisten leijonaliigan peleihin.

Pelipassimaksut (sidottu juniorin syntymäaikaan, joten valitkaa sen mukainen passi)

• Vakuutuksellinen L-passi (1.1.2007 ja myöhemmin syntyneet) maksaa 13 €/koko syys- ja kevät-kausi
  • Pelkkä L-pelipassi ilman vakuutusta maksaa 8 €/kausi.

Tämä kaikille pakollinen maksu maksetaan Suomen Jääkiekkoliitolle alla olevan linkin kautta.

Linkki pelipassiin: PELIPASSIT TÄSTÄ

Suomen Jääkikkoliiton nettisivuilta (http://www.finhockey.fi/) Avautuvasta nettisivustosta löydät kohdan;

LUNASTA JÄÄKIEKON PELIPASSI TÄSTÄ
Klikkaa siitä.

--> Valitse joko PELIPASSI SPORTTITURVALLA tai PELKKÄ PELIPASSI ILMAN VAKUUTUSTA.

--> Jatka palvelussa eteenpäin, eli täytä henkilötiedot

--> täytä lisenssitiedot ja merkitse seuraksi Haukiputaan Ahmat

--> tarkista ja hyväksy tiedot

--> maksa lasku. Tulosta maksettu lasku ja toimita kopio meille LKK_ohjaajille.

Luistelukoulusta saat lisätietoja:
Marko Paananen, p.050-5473 995 tai ouluhockey@yahoo.com