Leijona-kiekkokoulu varusteet
26.2.2016 12:26 Uutiset / Leijona Kiekkokoulu

Leijona-kiekkokoulu varusteet

VARUSTEET:

Pakollisina varusteina aloitettaessa on verkollinen kypärä, kaulasuoja ja maila, jos osallistuu pelailuun. Kypärässä pitää olla lapsen etunimi vaikka maalarinteippiin kirjattuna. Kypärä kannattaa myös säätää päähän sopivaksi, jotta se istuu tukevasti eikä "valu" silmille. Mailan pää pitää teipata siten, ettei mailan pää sovi kypäräristikon läpi osumaan kasvoihin.

Muita varusteita voi hankkia harkinnan mukaan. Hanskat suojaavat tehokkaasti pieniä sormia ja kyynärpääsuojat sekä housut kaatumisissa varsin herkkiä kyynärpäitä ja häntäluuta.


LUISTIMIEN TEROITUS:

Jotta luistelu olisi mielekästä ja lapsi oppii luottamaan luistimiinsa on luistinten terät oltava kunnossa. Se on vähän sama kuin tekisi tylsällä kirveellä halkoja. Täten toivommekin, että te huolehditte lastenne luistimien terien kunnosta.
Kauden aikan pyritään järjestämään luistimien teroitusmahdollisuus hallilla.

Vanhemmat/huoltajat, huolehtikaa omalta osaltanne, että liikutte mahdollisimman vähän siinä päässä, josta luistelijat menevät kentälle. Vanhemmat voivat harjoitusten aikana olla katsomossa ja jos haluavat, niin aina juomatauon tullen käydä jäähyaitioiden kautta tarjoamassa juotavaa. Tämä siksi, että kengissä kantautuu hiekkaa hallin lattialle ja sitä ei ehditä puhdistaa joka välissä. Hiekka taas tylsyttää pelaajien luistimet.


   
Lisää uutisia
Leijona Kiekkokoulu
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
 
Kategoriat