Tuuks Pelaa?

Aurinkoinen futistervehdys!

Kevät on vihdoin täällä, ja kesä kurkkaa jo kulman takaa. Samalla futiskentät alkavat vihertää, ja kutsuvat puoleensa pieniä jalkapalloilijoita.

FC Jazz hakee uusia pelaajia kuningaslajin pariin erityisesti 4-8 -vuotiaista pojista ja tytöistä.
Mutta myös vanhemmat pelaajat ovat luonnollisesti tervetulleita.

FC Jazzissa pelaajat ovat 4-8 -vuotiaana omissa ikäluokkajoukkueissa, joissa tutustaan hauskaan jalkapalloharrastukseen, opetellaan jalkapallon perustaitoja mutta myös muita, lapsen kehitykseen sopivia, liiketaitoja sekä pelataan ja leikitään paljon.

Tavoitteena on sytyttää pienessä pelaajassa rakkaus liikuntaa ja jalkapalloa kohtaan, mikä parhaimmillaan kantaa urheilullisena elämäntapana koko ihmisen elämänkaaren ajan.

Nuorimmille ikäluokilleen FC Jazz takaa prime time -harjoitusajat parhailta treenipaikoilta.

Faktoja FC Jazzista

FC Jazz on noin 500 pelaajan jalkapalloseura Porista.

FC Jazzilla on kolme päätoimista juniorivalmentajaa, eniten Satakunnassa.

FC Jazz on Satakunnan johtava lasten ja nuorten jalkapalloseura. Tavoitteenamme on olla Suomen 10 parhaan joukkueen joukossa kaikissa ikäluokissa. Samalla haluamme auttaa jokaisen pelaajamme omalle huipulleen.

FC Jazz kuuluu 15 muun suomalaisen huippuseuran ohella Sami Hyypiä Akatemiaan, jonka pelaajien ja joukkueiden kehitystyö näkyy päivittäisessä tekemisessämme.

Tuu pelaan ja ota kaverikin mukaan!

Pelaajan nimi?
Hetu?
Huoltajan nimi?
Osoite?
Sähköposti?
Puhelinnumero?
Mitä kautta kiinnostuit FC Jazzin toiminnasta?

Syötä vieressä näkyvät numerot

FC Jazz