Kapteeniston puheenvuoro

KAPTEENISTON PUHEENVUORO


Kausi 2017 alkoi jo heti syksyllä kovalla keskittymisellä ja tiiviillä harjoittelulla. Joukkueemme uudistui huomattavasti, sillä vanhat konkarit 1998 ikäiset tulivat yli-ikäisiksi ja tilalle nousi lupaavia 2001-syntyneitä pelaajia. Tänä vuonna valmennustiimimme valitsi pelaajat edelliskauden perusteella, eikä jokavuotisten try-outtien perusteella.

Syy siihen, että joukkueemme valittiin viime kauden perusteella on se, sillä BSM-sarja muuttuu täysin erilaiseksi, kuin edellisillä kausilla on ollut. Muutos tarkoittaa siis sitä, että pohjois- ja etelälohkoa ei enää ole, vaan niistä 16 joukkueesta, mitkä tähän asti ovat SM-sarjassa pelanneet, pääsee 10 joukkuetta kauden 2017 SM-sarjaan karsintojen myötä. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen peli on kova eikö helppoja pelejä ole. Meidän B18 joukkueen karsinnat lähestyvät jo loppuaan, muutama tärkeä peli vielä jäljellä.

Pelkästään joukkueemme pelaajat eivät ole muuttuneet tulevalle kaudelle, vaan myös valmennustiimi. Päävalmentajana jatkaa viime kaudelta tuttu kasvo, Juha Holmberg, jolla riittää positiivista asennetta joukkueemme kehittämiseen sekä saanut joukkuettamme hitsattua hyvin yhteen. Juhan tukena toimii B16 päävalmentaja Pasi Laaksonen, valmentaja/huoltaja Minna Lahelma sekä fysiikkapuolesta huolehtiva Tero Kotilainen.

Teron ansiosta olemme saaneet lihaksiimme lisää voimaa, jalkoihin nopeutta sekä rankkojen kestävyysharjoitusten myötä kuntomme on noussut.

Joukkueemme koostuu vuosina 2001–1999 syntyneistä tytöistä, joilla riittää intoa ja motivaatiota kehittyä ja päästä tavoitteeseemme, joka tälle kaudelle on SM-sarjaan pääsy ja siellä menestyminen. Vaikka joukkueemme olikin melko uusi, olemme pystyneet kohottamaan ilmapiiriä ja joukkueen yhteishenkeä, erilaisten tapahtumien, kuten joukkueiltojen avulla. Jokainen pelaajamme puhaltaa harjoituksissa ja peleissä yhteen hiileen, jotta tavoitteemme toteutuisi.

Toivomme, että saavutte kannustamaan meitä meidän kotikentällemme, Viitaniemeen, jossa näette varmasti tiukkaa taistelua voitosta. Jotta te katsojat ette nälkiintyisi, teille on tarjolla joukkueemme kioskista pientä purtavaa, josta vastaa oman joukkueemme tukijoukot.

Odotamme kovaa ja jännityksen tuomaa kautta! Tietoa tapahtumista löydät meidän Instagramista sekä Facebookista nimellä JyPK BSM.

Facebook Instagram


   
JyPK kausijulkaisu
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Edustus Naisten liiga
 
 BSM-pelit
 
 Bt-ykkösen pelit
 
 Edustus Naisten Suomen Cup
Kategoriat