Seuran puheenjohtajan terveiset

Puheenjohtajan terveiset

Hurjaa millainen kausi viime vuonna oli!

Seuran asettama tavoite ”Liigaan vuonna 2018” on nyt historiaa. Tavoite on saavutettu, olemme Liigassa!

Viime kausi oli todella onnistunut. Edustusjoukkueen tahtipuikkoja heiluttaneet Jukka Västinen, Igor Malytcev ja maalivahtivalmennuksesta vastaava Jaakko Hilpinen saivat naisiimme uutta ihailtavaa energiaa. Yhteistyö Tampereen Ilveksen kanssa toimi loistavasti solmimamme farmisopimuksen myötä. Nuoret ilves-naiset olivat erittäin motivoituneita ja lahjakkaita ja sopeutuivat hienosti vihreään perheeseemme. Uusi kausi startataan yhtä energisesti käyntiin Västisen ja Hilpisen voimin ja kauden avauspeli pelataan jo maaliskuussa, HJK:n vieraana Helsingissä 18.3.2017. Tarkempia kauden otteluajankohtia pääset seuraamaan seuran kotisivuilta.

Myös seuran sisällä tapahtuu muutoksia! Seuran kehitysjohtajaksi on palkattu Petri Oksanen, joka ottaa päävastuuta seuratoiminnan markkinoinnista ja sponsorihankinnoista. Nuorisopäällikkö Ari Laiho huolehtii tuttuun tapaan alle viisitoistavuotiaiden pelaajapolun kehityksestä. Edustusjoukkueen päävalmentaja ja seuran uusi Valmennuspäällikkö Jukka Västinen huolehtii pelaajapolun kehityksen jatkumisesta yli viisitoistavuotiaista aikuisiin.

Tervetuloa kannustamaan vihreää perhettä! I <3 vihreä perhe!

Johanna Itkonen

JyPK ry