Kortteliliiga - Info

LähiTapiola-kortteliliigaan osallistuvat kaudella 2018 2006 - 2013 syntyneet tytöt.

Ilmoittutuminen kesän 2018 joukkueisiin avataan helmikuun lopulla.

Kortteliliiga tarjoaa jalkapallon harrastusmahdollisuuden lähikentillä eri puolilla kaupunkia ja mukaan pelaamaan voivat tulla kaikki halukkaat riippumatta siitä onko aiempaa jalkapallokokemusta. Harjoittelu on leikinomaista jalkapallon perustaitojen opettelemista pelien, leikkien ja kisailujen avulla. Toiminnassa korostuu Suomen Palloliiton Kaikki Pelaa –ideologiaa, jossa kaikille mukana oleville taataan yhtäläinen mahdollisuus osallistua.

Kortteliliiga alkaa toukokuussa jatkuen syyskuuhun. Joukkueet harjoittelevat kerran viikossa lähikentillä ympäri kaupunkia. Pelitapahtumia, joissa kaikki joukkueet ovat paikalla on kauden aikana viisi kappaletta. Pelitapahtumissa Viitaniemen liikuntapuistossa koetaan huikeita hetkiä, kun paikalla on päivän aikana kolmen seuran lähes tuhat kortteliliigalaista. Heinäkuussa pidämme hetken taukoa sekä harjoittelusta että peleistä. Kaiken kaikkiaan tapahtumia kauden aikana kertyy reilut kaksikymmentä.

Kesällä 2017 Kortteliliigassa oli mukana 17 eri kaupunginosista koottua joukkuetta, joissa oli mukana 230 tyttöä.

Jokainen kortteliliigaan osallistuva tyttö saa itselleen oman pallon, kortteliliiga-pelipaidan, sekä joukkuevalokuvan. Lisäksi kauden lopussa pelaajin ahkera harjoittelu ja hienot peliesitykset palkitaan mitaleilla ja kunniakirjalla. Kaikille osallistujille hankitaan myös vakuutus seuran toimesta.

Jokainen kortteliliigajoukkue tarvitsee myös omat ohjaajansa, jotka mahdollistavat lasten liikuntaharrastuksen ja huolehtivat siitä että lapsille on tarjolla mukavia hetkiä ja onnistumisen kokemuksia. Toivotammekin lasten lisäksi myös kaikki kiinnostuneet aikuiset tervetulleiksi mukaan kortteliliigaan.

Kortteliliigan yhteistyökumppaneina toimivat LähiTapiola Keski-Suomi, Mehiläinen ja Stadium