LAPSET JA NUORET

Keski-Pohjanmaan Liikunta ry toteuttaa valtakunnallista Lasten ja nuorten liikuntaohjelmaa tiiviissä yhteistyössä Valo ry:n kanssa. Lisäksi aktivoimme alueen lasten ja nuorten liikuntatoimintaa koulutusten, paikallistason yhteistyön ja leiritoiminnan avulla.Yhteistyökumppaneina ovat urheiluseurat ja lajiliitot, liikuntaa järjestävät muut järjestöt, kunnan vapaa-aikasektori sekä koulutoimi ja varhaiskasvatus.

Tavoite: Lasten ja nuorten liikunta-aktiivisuus lisääntyy
- seurojen jäsen- ja harrastajamäärät kasvavat
- kouluissa ja päivähoidossa liikunnan asema vahvistuu
- lapset ja nuoret pidempään mukana seuratoiminnassa

Toimintaidea
Toteutetaan valtakunnallista Lasten ja nuorten liikuntaohjelmaa yhteistyössä liikunnan aluejärjestöjen, Valon ja opetushallituksen kanssa. Aktivoidaan alueen lasten ja nuorten liikuntatoimintaa leiritoiminnan, koulutuksen ja paikallistason yhteistyön avulla. Yhteistyökumppaneina urheiluseurat ja lajiliitot, liikuntaa järjestävät muut järjestöt, kunnan vapaa-aikasektori sekä koulutoimi ja varhaiskasvatus. Tuotetaan asiakkaiden tarvitsemia koulutus-, kehittämis- ja valmennustoiminnan palveluja.

Palvelut:
- Liikkuva koulu –ohjelma: mentorointi, koulutus ja tapahtumat