Seuramentor ohjaajien tukena -hanke

Keplillä on parhaillaan käynnissä "Seuramentor ohjaajien tukena" -hanke, jonka tärkeimpiä tavoitteita ovat seuratoiminnan ja valmennuksen kehittäminen. Hanke tarjoaa seuroille ja valmentajille monipuolisia ja räätälöityjä työkaluja seuratoiminnan kehittämisen tueksi, mm. koulutuksia, valmennusklinikkatapahtumia ja mentoritoimintaa. Tällä hetkellä hankkeessa on mukana 21 keskipohjalaista urheiluseuraa. Hanke on saanut rahoituksen seuratoiminnan kehittämiseen vuoden 2018 lokakuun loppuun saakka. Hanke liittyy keskeisesti Keplin ”Liikuntaa yhdessä läpi elämän” -strategiaan, jonka yksi tärkeä tavoite on tukea paikallisen seura- ja yhdistystoiminnan kehittymistä ja monipuolisuutta.

Hankkeeseen pääsee edelleen mukaan! Hakulomake.

Hanke-esite: Seuramentor ohjaajien tukena- hanke Kepli.pdf Katso myös nettisivujen ajankohtaista-palsta ja hankepäiväkirja, niin löydät tietoa siitä, missä hanke on ollut mukana ja mitä on tulossa.

Ota yhteyttä:

Hankekoordinaattori Samu Martinmäki puh. 044 091 6073 e-mail. samu.martinmaki(a)kepli.fi

Seuramentor ohjaajien tukena -hankkeessa mukana olevat seurat (30.10.2017):

Alavieskan Viri

FC 92 Nivala

GIF - Gamlakarleby Idrottsförening rf.

Haapajärven Kiilat

Jeppis Floorball Pietarsaari

Kannuksen Ura

Kaustisen Pohjan-Veikot

Kokkolan Golf

Kokkolan Jymy

Kokkolan Suunnistajat

Kokkolan Uimaseura – GSS

Lohtajan Veikot

Nivala Cowboys

Nivalan Työpajasäätiö

Nivalan Pesis

Perhon Kiri

Pietarsaaren uimarit – Jakobstads simmare

Riverdale Rollers Ylivieska

Sievin Sisu

Vetelin Urheilijat

Ylivieskan Kuula

Yhteensä 21 urheiluseuraa

Hanke rahoitetaan EU:n maaseuturahastosta. Hankkeen päärahoittajina toimivat neljä toimintaryhmää:
Pirityiset ry, Rieska-Leader ry, Keskipiste-leader ry sekä Aktion Österbotten rf. Hanketta hallinoi Pirityiset ry.