Tykkilumilatu

Lempäälän Hakkarin tykkilumilatu tehdään hiihtokuntoon ja avataan maksullisena käyttöön marraskuun alussa heti, kun tulee vähintään kahden päivän pakkanen. Asiasta tiedotetaan tällä palstalla sekä LeKi-hiihdon Facebook-sivuilla.

Latu avataan la 11.11.2017 klo 8:00

Huomioithan että LeKin hiihtojunioreilla on hiihtoharjoituksia ma ja to klo 18-19:30. Tällöin ladulla on ruuhkaa, mutta sovussa kaikki mahtuvat hiihtämään

Tiistaina 12.12.2017 klo 17.00 alkaen latu suljettu muilta kuin kilpailijoilta ladulla hiihdettävien piirkunnalisten hiihtokilpailujen takia.

Latu sijaitsee jäähallin vieressä olevan hiekkakentän ympäristössä. Lähtöpaikka on hiekkakentän päädyssä olevan sinisen huoltorakennuksen vieressä. Kulujen kattamiseksi hiihtolatu on maksullinen siihen asti, kunnes luonnonlumiladut ovat Hakkarissa hiihtokunnossa.

Pysäköintialue on Urheilukadun ja yu-urheilukentän välissä. Jäähallin parkkipaikka on usein täynnä jääkiekkopelien vuoksi, eikä sinne kannata autoansa viedä. Portilta on 80 metriä yu-kentän huoltorakennukseen, missä sijaitsevat lipputoimisto, pukuhuoneet ja suihkut. Sieltä on matkaa ladun varteen vajaa 200 metriä. Tykkilumiladun lipputoimisto avataan heti ladun ollessa hiihtokunnossa ja on avoinna päivittäin klo. 08:00 – 20.00. Pukuhuoneet ovat auki päivittäin klo. 08.00–20.00.

LATU ON AVOINNA PÄIVITTÄIN KLO. 08:00 – 20.00. Latua huolletaanaamulla tai illalla, jolloin ladun täytyy turvallisuussyistä olla vapaana hiihtäjistä. Huoltotarve vaihtelee olosuhteiden mukaan. Joskus huoltokatko tarvitaan päivälläkin. Niistä pyrimme ilmoittamaan näillä nettisivuilla ja LeKi-hiihdon Facebook-sivuilla.

Lippujen hinnat syksyllä 2017:

- 10 kerran sarjalippu 85 euroa

- 10 kerran sarjalippu lapset (2002 ja myöhemmin syntyneet) 50 euroa

- Kertalippu 10 euroa

- Kertalippu lapset (2002 ja myöhemmin syntyneet) 6 euroa

- Kausilippu 120e

- Kausilippu lapset (2002 ja myöhemmin syntyneet) 85e

- Kausilippu/Perhe 220e

Maksutavat: Käteinen ( ei pankkikortti), liikuntasetelit (Smartum, Tyky, Virike ja Eazybreak)

Lipun voi maksaa lipputoimistoon myös paperisilla liikuntaseteleillä (Smartum, Tyky, Virike ja Eazybreak). Mikäli haluat maksaa jollakin muulla kuin paperisella setelillä, ota yhteyttä LeKi:n toimistoon. Lisätietoja ja ohjeet saat toimistolta osoitteesta info@leki.fi. Ohjeita on tulostettuna myös tykkilumiladun lipputoimistolla.

Tykkilumilatu huolletaan koneella joka päivä vähintään kerran, jotta latu pysyy hyvässä kunnossa. Sääolosuhteet voivat olla vaikeat, jolloin varaamme oikeuden olosuhteiden vaatiessa sulkea ladun

Sarjaliput eivät ole henkilökohtaisia, käyttämättömiä lippuja ei lunasteta takaisin eivätkä liput oikeuta hiihtämään syksyllä 2018.

Kaikki hiihtäjät kulkevat lipputoimiston kautta. Maksutodisteena ladulle menijä saa näkyvän käsivarsinauhan, joka palautetaan hiihtokerran jälkeentoimistoon. Kausilipun omistajienkin on tultava hakemaan lipputoimistosta käsivarsinauha. Otamme mielelläänvastaan hiihtäjien kommentteja ladun kunnosta ja muustakin asiaan liittyvästä. Kiitos!


Lipunmyyntitoimiston henkilöille: Lipunmyyntitoimiston työvuorokalenteri   
Lisää uutisia
Hiihto
«  Joulukuu   »
Kategoriat