LEKI JUNIOR SKI TEAMIN (ML. MiniJST) KAUSI 2017–2018
11.8.2017 17:48 Uutiset / Junior Ski Team

Lempäälän Kisan nuorten hiihtäjien kilpailupainotteinen ryhmä LeKi Junior Ski Team toimii ympäri vuoden. Nykyinen toimintakausi on alkanut 1.5.2017 ja päättyy 30.4.2018. Kevään ja kesän aikana järjestetään yhteisharjoituksia ja leirejä. Ilmoittautuminen tapahtuu jaosto nettisivujen ilmoittautumislinkin kautta. Ryhmän sisäisessä viestinnässä on käytössä Jopox-pukuhuone ja WhatsApp-sovellus. Syys- ja talvikaudella harjoituksia pidetään kahdesti viikossa. Ryhmä päättää yhteisharjoituksien pitämisestä koulujen loma-aikoina erikseen.

Jatkamme syyskuusta alkaen säännöllisillä yhteistreeneillä maanantai- ja torstai-iltaisin.
Tervetuloa huippuporukkaan nuoret kilpahiihtäjät!
Olethan yhteydessä Heidi Haapalehtoon (heidi.haapalehto@gmail.com), niin tiedämme, mihin treeniin olet tulossa (aikataulut, mahd. kokeilukäynti jne.).

HARJOITUSAJAT SYYS-/TALVIKAUDELLA 2017–2018
Syksyn harjoitukset alkavat keskiviikkona 9.8.2017.Myöhemmin syksyllä 4.9 alkaen yhteisharjoitukset pidetään kahdesti viikossa
• Maanantaisin klo 18.00–19.30 ja
• Torstaisin klo 18.00–19.30.KENELLE:
• Hyvät perushiihtotaidot omaavalle yli 8-vuotiaalle, joka haluaa kehittyä hiihtäjänä ja
osallistuu kilpailuihin myös Lempäälän ulkopuolella.Valmennusmaksusta ja toiminnasta lisätietoja antaa Leki Junior Ski Teamin johtaja. Valmennusmaksuun kuuluu mm. Hakkarin tykkilumiladun käyttö, kilpailujen osallistumismaksut, osa leirien ja kilpailumatkojen kustannuksista.Kukin hankkii Skipassin/lisenssin itse. Sisaralennus hiihtokoulun alennusten mukaisesti.Ohjeet maksujen maksamisesta annetaan Jopox-pukuhuone palvelun kautta.


   
Lisää uutisia
Hiihto
«  Lokakuu   »
Kategoriat