Retkimelojien Hiihtoreissu
5.11.2017 19:23 Uutiset / Keski-Pohjanmaan Retkimelojat

Retkimelojien Hiihtoreissu Rukalle 18.-21.1.2018

Vuosi on pitkä aika odottaa, mutta kohta on taas sen aika - Retkimelojat Rukalla! Perinteitämme kunnioittaen ulkoillaan eri aktiviteettien parissa, saunotaan ja syödään hyvin mahtavassa seurassa!

Reissun majoitukseksi on varattuna hulppea Vuosselin kruunu - tästä ei mökin sijainti enää parane. Porraspäässä välineet jalkaan; lähditpä sitten hiihtämään, laskettelemaan, lumikenkäilemään, liukulumikenkäilemään jne...

http://www.rukaresidences.fi/fi/majoitus/vuosselin...

Vuosseli kruunussa on petipaikat 21:lle. Tarpeen mukaan varaamme lisää majoitustilaa naapurustosta. Mitä aikaisemmin ensimmäinen mökki saadaan täyteen, sitä todennäköisemmin saamme toisen mökin varatuksi naapurustosta. Näin hyvällä paikalla ei vapaita mökkejä ole enää tammikuussa varattavaksi!

Reissu on omakustanteinen. Matkustetaan kimppakyydeillä ja jaetaan autoilukustannukset autokuntien sisällä. Ruoka- ja majoituskustannukset jaetaan tasan kaikkien osallistujien kesken. Torstai-illalle hankitaan pientä iltapalaa ja perjantaina ja lauantaina syödään kunnon illallinen Vuosselin kruunun pitkässä pöydässä. Aamupalat ja päivän evästarpeet hankitaan myös yhdessä. Perjantain ja launtain illalliset valmistetaan yksissä tuumin, naiset toisena iltana, miehet toisena. Ilmoitathan, mikäli mielit pääkokiksi!

Viime vuoden reissu tuli maksamaan n.130€/hlö, sisältäen majoituksen ja ruoat torstaista sunnuntaihin.

Ilmoittautuminen reissuun tapahtuu sähköpostitse sihteeri@kprm.fi. Kerrothan ilmoittautuessasi erityisruokavaliosi/ruoka-aineallergiasi, mikäli mielit pääkokiksi, sekä jos sinulla on mahdollisuus lähteä reissuun omalla autolla. Nyt kiireellä ilmoittautumaan!

Saat ilmoittautumisen paluuviestinä vahvistuksen ja laskun ennakkomaksusta. Ennakkomaksun summa on 75€ ja maksuaikaa 7vrk ilmoittautumisesta alkaen, kuitenkin korkeintaan 31.12.2017 saakka. Ennakkomaksu luonnollisesti hyvitetään reissun jälkeen tehtävässä loppulaskussa. Varaukset, joiden ennakkomaksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, menevät uudelleen jakoon.

Toivottavasti pääsemme hyville lumille jälleen runsaalla porukalla!   
Lisää uutisia
Keski-Pohjanmaan Retkimelojat ry
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Kategoriat