Retkimelonta

Retkimelonnan parissa voit kokea elämyksiä luonnossa ja melonta on usein paras tapa tutustua vesistöjen luontoon. Parhaiten luontoon tutustuu usean päivän ja yön mittaisella telttaretkellä. Retkimelonnan luonteeseen kuuluu sekä melonta- että retkeilytaitojen hallitseminen. Taitoja voi kartuttaa liikkumalla ryhmien mukana ja osallistumalla järjestetyille melontaretkille. Kokeneen avomeriretkeilijän taitoihin kuuluu merikajakin käsittely kovassakin aallokossa sekä eskimopyörähdyksen hallitseminen.

Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan saaristot luovat erinomaiset puitteet harrastukselle ja suurin osa Keski-Pohjanmaan Retkimelojien jäsenistä harrastaa retkimelontaa merellä. Melonnan parissa voi irtautua arjen kiireistä ja saada liikuntaa. Melontaretkille ovat tyypillisiä yhteiset illanvietot iltanuotiolla istuen ja usein innostutaan myös rakentamaan telttasauna. Mikä onkaan sen makoisampaa kuin hyvät löylyt ja virkistävä uinti melontapäivän päätteeksi ennen yöunia.

Retkien kohteena on usein lähisaaristo, mutta yhtä lailla retken kohteena voi olla Inarinjärvi, Norja tai Ahvenanmaan saaristo. Pääasia on, että kaikki nauttivat ja pääsevät mukaan.


   
Lisää uutisia
Keski-Pohjanmaan Retkimelojat ry
«  Huhtikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Kategoriat