Pohjalaisen Kotkaliiga 2018

Ennen ilmoittautumisen aloittamista, ole hyvä ja lue alla olevat säännöt. Täyttämällä ja lähettämällä ilmoittautumislomakkeen hyväksyt oheiset säännöt.

Tervetuloa mukaan Vaasan Sportin Junioreiden ja sanomalehti Pohjalaisen järjestämään POHJALAISEN KOTKALIIGA -korttelikiekkoon.

Ilmoittautuaksesi mukaan, täytä ilmoittautumislomakkeessa pyydetyt tiedot ja paina lopuksi Tallenna- painiketta. POHJALAISEN KOTKALIIGA -korttelikiekko on tarkoitettu 6-10 vuotiaille tytöille ja pojille (5-vuotiaat ovat tervetulleita mukaan mikäli osaavat luistella ja pärjäävät kentällä omatoimisesti)

Hinta on 20 €/pelaaja, johon sisältyy yhteensä 5 erillistä pelitapahtumaa (3 yhteistä pelitapahtumaa eri kaukaloilla, 1 pelitapahtuma Vaasan Kaupungin järjestämän luisteluriehan yhteydessä ja 1 halliturnaus), vakuutus, yksi luistinten teroitus sekä juomapullo. Jokaiselle osallistujalle jaetaan mitali halliturnauksen yhteydessä. Luistimia teroitetaan oman alueen tapahtumien yhteydessä kaukaloilla.

Ilmoittautumisaika päättyy 24.1.2018. Ilmoittautumisen päätyttyä julkaistaan joukkuejako kaukaloittain Vaasan Sportin junioreiden internet-sivuilla 28.1.2018 alkaen. Osoite on http://www.juniorsport.fi

Kysymyksiä tapahtumaan liittyen voi lähettää osoitteeseen: joni.finne@juniorsport.fi tai Joni Finne puh.0500 631 065

Säännöt ja perusteita

Seuraavat säännöt ovat voimassa POHJALAISEN KOTKALIIGA -korttelikiekossa. Hyväksymällä ehdot ja ilmoittautumalla liigaan, sitoudun noudattamaan näitä sääntöjä.

Liigaan voivat osallistua kaikki halukkaat 6-10 vuotiaat tytöt ja pojat, jotka eivät ole Vaasan Sportin junioreiden toiminnassa mukana sekä Vaasan Sportin junioreiden toiminnassa mukana olevat Jobioliiga AHL-ryhmäläiset ja Onni Oravan luistelukoululaiset (5-vuotiaat ovat tervetulleita mukaan mikäli osaavat luistella ja pärjäävät kentällä omatoimisesti).

Pakolliset varusteet ovat luistimet, jääkiekkomaila ja kasvosuojuksellinen kypärä. Kasvosuojuksellisella kypärällä estämme kasvo- ja silmävammat. Suosittelemme myös muiden jääkiekkovarusteiden, etenkin polvisuojien ja kaulasuojan käyttämistä. Muistakaa myös pukeutua riittävän lämpimästi. Osallistujille lainataan pelipaita peleihin.

Peleissä käytetään sovellettuna Suomen jääkiekkoliiton Leijona liigan erikoissääntöjä.

Ulkotapahtumien pakkasraja on -15 C. Tätä kylmemmällä ilmalla tapahtumaa ei järjestetä. Johtuen tiukasta aikataulusta korvaavaa tapahtumaa ei voida järjestää toisena ajankohtana. Maksuja tai niiden osia ei myöskään palauteta vaikka yksittäisiä tapahtumia jouduttaisiinkin sääolosuhteiden vuoksi peruuttamaan. Mikäli KOTKALIIGA on vaarassa peruuntua kokonaan sääolosuhteiden vuoksi, Vaasan Sportin juniorit pyrkii järjestämään ilmoittautuneille korvaavaa toimintaa jäähalli –olosuhteissa. Kannattaa siis ilmoittautua olosuhteista riippumatta.

Pelit pelataan puolikkaalla kentällä, pehmeällä kiekolla tai tennispallolla, 5 vs 5, lentävällä vaihdolla ja vaihtuvalla maalivahdilla (ei erillisiä varusteita). Peliaika on n. 15-20 min per ottelu juoksevaa aikaa. Vaihdot tapahtuvat tasapuolisesti pelinohjaajan ilmoituksesta.

Osallistumismaksu (20 €/pelaaja) tulee olla maksettuna Vaasan Sportin junioreiden tilille (tilinro: FI53 5670 0810 0264 41, infokenttään: pelaajan nimi) ennen ensimmäistä tapahtumaa (kuitti mukaan). Pelaaja saa maksetusta maksusta todisteeksi kypäräänsä POHJALAISEN KOTKALIIGA -tarran.

Edellisistä vuosista poiketen KOTKALIIGAA pelataan aina yhdellä kaukalolla kerrallaan ja kaikki "kaukalot" pelaavat pelinsä vuorotellen kussakin kaukalossa.

Voit valita alueeksi (jonka alle joukkueet luodaan) Huutoniemen, Hietalahden tai Vöyrinkaupungin kaukalon (vain yhden) ja tämä aluevalinta määrää kellonajan milloin alueen joukkueiden pelit pelataan.

KOTKALIIGA järjestetään seuraavasti:

30.1.2018 VÖYRINKAUPUNKI KL.17 - 20
kl.17-18 Vöyrinkaupungin joukkueet
kl.18-19 Huutoniemen joukkueet
kl.19-20 Hietalahden joukkueet

7.2.2018 KAUPUNGIN LUISTELURIEHA KL.17-20
*lisätietoa alla

13.2.2018 HUUTONIEMI KL.17-20
kl.17-18 Huutoniemen joukkueet
kl.18-19 Hietalahden joukkueet
kl.19-20 Vöyrinkaupungin joukkueet

20.2.2018 HIETALAHTI KL.17-20 (alla olevan mukaisesti tai luistelurieha *tietoa alla*)
kl.17-18 Hietalahden joukkueet
kl.18-19 Vöyrinkaupungin joukkueet
kl.19-20 Huutoniemen joukkueet

Luistimien teroitus, pelipaitojen jako sekä muu järjestely alkaa osallistumispaikoilla jo klo 16.30. Paikalle on hyvä saapua n.30min ennen oman alueen pelien alkua.

Vaasan Kaupungin järjestämän luisteluriehan yhteydessä 7.2.2018 pelataan POHJALAISEN KOTKALIIGA -pelit. Luistelurieha järjestetään Hietalahden stadionilla ja tuolloin pelit pelataan erillisen otteluohjelman mukaan, joka julkaistaan Vaasan Sportin Junioreiden internet-sivuilla vk5 alussa. Tapahtuman tarkka päivämäärä ja aikataulu varmistuu myöhemmin ja ilmoitetaan pelaajille hyvissä ajoin.

Halliturnaus järjestetään Vaasan jäähallissa 7.3.2018 klo 17.00-20.00 välisenä aikana, erillisen otteluohjelman mukaisesti, joka julkaistaan Vaasan Sportin Junioreiden internet-sivuilla vko9 alussa. Halliturnauksen yhteydessä palkitaan kaikki Kotkaliigaan osallistuneet lapset mitalilla ja otetaan joukkuekuvat.

Lapsen sukunimi
Lapsen etunimi
Lapsen syntymäaika (pvä, kk, vuosi)
Huoltajan nimi
Katuosoite
Postinumero
Huoltajan puhelinnumero
Huoltajan sähköpostiosoite
Ensisijainen alue/kaukalo, jonne haluat ilmoittautua

Jokaiselle alueelle ilmoittautuneista pyritään tekemään tasavahvat joukkueet. Järjestäjä varaa oikeuden siirtää pelaajia tarvittaessa alueelta toiselle ja/tai alueen sisällä joukkueesta toiseen. Mahdollisista siirroista otetaan erikseen yhteyttä.
Paras kaveri, jonka haluat samaan joukkueeseen
Pelipaidan koko

lapsen jääkiekon harrastus

Valokuvien käyttölupa
Annan luvan käyttää osallistujan kuvaa Pohjalaisen julkaisuissa, Vaasan Sportin junioreiden internet sivuilla sekä seuran kausijulkaisussa.

Syötä vieressä näkyvät numerot

Vaasan Sportin Juniorit Ry