Tervetuloa seuraan

Vaasan Sportin Juniorit r.y. on vuonna 1985 perustettu Vaasan seudulla toimiva jääkiekon erikoisseura. Kasvavassa seurassamme kiekkoilee vajaa 600 junioria, iältään 4 – 18-vuotiasta tyttöä ja poikaa. 140 sitoutunutta toimihenkilöämme vastaavat valmennuksesta, huollosta ja joukkueenjohdosta.

Tarjoamme mahdollisuuden jokaiselle jääkiekosta kiinnostuneelle lapselle tai nuorelle harrastaa hienoa lajia muiden samanhenkisten kavereiden kanssa. Pelaajapolkumme mahdollistaa tien aina jääkiekon huipulle saakka, mutta pääasia on pelaajan oma halu ja into olla mukana yhdessä maailman vauhdikkaimmassa lajissa.

Tasokas valmennus ja erinomaiset jäähalliolosuhteet sekä terveellä taloudellisella pohjalla oleva seura ovat vain ja ainoastaan pelaajiamme varten. Kotkaperheemme toivottaa jokaisen uuden pelaajan ympäri Pohjanmaan lämpimästi tervetulleeksi jääkiekon upeaan maailmaan.

Yhteiset Arvomme ovat toimintamme selkänoja. Toimimalla arvojemme mukaisesti joka päivä varmistamme yhdessä seuramme ja lajimme kehittymisen.

Vaasan Sportin Junioreiden Arvot:

Avoimuus
- rehellisyys
- oikeudenmukaisuus
- luottamus

Avoimuus on keskeisessä roolissa, kun puhutaan juniorityöstä. Hyvä ja rehellinen keskusteluilmapiiri kaikkien toimijoiden kesken on erittäin tärkeä. Tietoa pitää jakaa avoimesti ja kysymyksiin pitää saada järkevä vastaus. Tällä tavalla luodaan rehellinen, oikeudenmukainen ja luottamuksellinen ilmapiiri seuraan.

Kunnioitus
- esimerkillisyys
- sitoutuneisuus
- ylpeys

Kunnioitus seuraa ja lajia kohtaan pitää ansaita. Valmentajat ovat keskeisessä roolissa, kun puhutaan tästä arvosta – olemme hyviä esimerkkejä jäällä ja jään ulkopuolella, sitoudutmme joukkueen toimintaan ja pyrimme luomaan joukkueeseen ylpeyttä seuraa ja lajia kohtaan. Varsinkin tämän arvon osalta myös vanhemmilla on tärkeä rooli olla esimerkkeinä nuorille kiekkoilijoille.

Urheilullisuus
- ammattimaisuus
- tavoitteellisuus
- ryhdikkyys
- urheilijaksi kasvaminen

Urheiluseura pitää totta kai olla urheilullinen. Teemme asioita kunnolla ja ryhdikkäästi, keskustelemme avoimesti joukkueen ja yksilön tavoitteista ja tuemme nuoria kasvamaan urheilijaksi jäällä ja jään ulkopuolella.