Pelaajapolku

Kaikki pelaajat Vaasan Sportin Junioreissa haluavat pelata jääkiekkoa

… toiset haluavat harrastaa hyvässä kaveriporukassa muutaman kerran viikossa ja tehdä parhaansa kun pelataan ja harjoitellaan. Pelaaja tykkää jääkiekosta paljon, mutta se ei ole elämän tärkein asia.

… ja toiset taas haluavat sitoutua lajiin 100 %, harjoitella kovaa ja paljon, pelata voitosta ja menestyä harrastuksessaan mahdollisimman pitkälle. Pelaaja elää jääkiekosta ja ajattelee ainakin vielä, että lajista voisi tulla jopa ammatti.

E- ja nuoremmissa junioreissa harjoitusryhmät ja joukkueet ovat ikäluokkakohtaisia ja toimivat yhtenä ryhmänä. ”Elävillä” tasoryhmillä toimitaan ikäryhmien harjoituksissa ja peleissä silloin kun se on tarkoituksenmukaista.

D-, C- ja B-junioreissa polkuajattelu astuu voimaan ja harjoitusryhmät jaetaan Punaisiin ja Valkoisiin.

Lisätietoja pelaajapolustamme JuniorSport_Pelaajapolku_04012014.pdf

Jokainen huipulle tähtäävä pelaaja tekee paljon töitä myös omalla ajallaan. Omatoimisen harjoittelun tueksi seuramme tarjoaa tehostettua harjoittelua mm. seuraavilla tavoilla:

Tehojäät F-, E- ja D- junioreille. Ohjattua jääharjoittelua 1 - 2 tuntia viikossa. Tehojäällä keskitytään lajitaidon kehittämiseen. Tehojäät ovat vapaaehtoisia tapahtumia ja avoimia kaikille seuran pelaajille.

Taitojäät E- ja D- junioreille. Jääkiekkoliiton koordinoimia alueellisia tapahtumia eri paikkakunnilla n. 6 kertaa kauden aikana. Pelaajat Taitojäille nimetään ikäluokkavastaavan toimesta.

Maalivahtijäät. Seuran maalivahtien lajitaitoon keskittyvä maalivahtivalmentajiemme koordinoima ylimääräinen tapahtuma n. kerran viikossa. Maalivahtivalmentajat kutsuvat osallistujat tapahtumiin.

JuniorSportin vapaajäät. Maksuttomia vapaajäitä tarjotaan mahdollisuuksien mukaan. Vapaajäät eivät ole ohjattuja, varustepakkoa ei ole (kypärä pakollinen) ja täällä pelaaja harjoittelee tai höntsää kavereiden kanssa.

Yläkoulutoiminta. C-junioreiden (8 ja 9 -luokat) kilpajoukkueiden pelaajille suunnatut aamujäät 1 - 2 kertaa viikossa. Osallistuminen sovitaan pelaajakohtaisesti yhteistyössä koulun kanssa.

Urheiluakatemia. JuniorSport tekee kiinteää yhteistyötä Vaasan Urheiluakatemian kanssa. Urheiluakatemia on tarkoitettu B-junioreiden kilpajoukkueen pelaajille, jotka haluavat yhdistää opiskelun sekä urheilun. Lisätietoja Urheiluakatemiasta antaa JuniorSportin valmennuspäällikkö Kenneth Westerback puh. 050 527 2310 tai sähköpostitse kenneth.westerback (at) juniorsport.fi

Pelaajapolku antaa junioripelaajalle mahdollisuuden edetä juuri siinä tahdissa kuin itse haluaa, näkee parhaaksi tai muut lähtökohdat edellyttävät.