Easy-Hockey alkaa syyskuussa
31.7.2017 11:28 Uutiset / Vaasan Sportin Juniorit Ry

Easy-Hockey kausi alkaa

Jääkiekkoa rennosti nuorille - Vaasan Sportin Juniorit on aloittanut Easy Hockey –toiminnan

Vaasan Sportin Juniorit vastaa kysyntään lasten ja nuorten rennosta jääkiekon harrastamisesta jatkamalla Suomen Jääkiekkoliiton lanseeraaman, 10-17 vuotiaille lapsille suunnatun Easy Hockey –toiminnan. 9.9.2017 käynnistyvä Easy Hockey mahdollistaa pelaamisen ilman paineita, kerran viikossa ja muiden harrastusten lomassa harjoitellen.

Jääkiekko on yksi Suomen harrastetuimpia lajeja. Perinteisesti harrastaminen tapahtuu seurassa, tiiviisti harjoitellen ja oman ikäluokan sarjatoiminnassa kilpaillen. Kaikki jääkiekkoa harrastavat eivät kuitenkaan tähtää huipulle tai halua harjoitella montaa kertaa viikossa – osa nuorista haluaa vain pelata.

Myös tutkimukset osoittavat, että lapsia ja nuoria on hyvä kannustaa harrastamaan eri lajeja kattavasti, ja että harrastustoiminnan tulisi pyrkiä monipuolisuuteen. Vastatakseen rennon harrastamisen kysyntään on Suomen Jääkiekkoliitto on rakentanut jäsenseuroilleen Easy Hockey –konseptin, jolla liitto kannustaa seuroja harrastekiekkotoiminnan aloittamiseen ja samalla uusien harrastajien rekrytointiin.

Vaasan Sportin Juniorit lähti mukaan Easy Hockey –toimintaan ensimmäisten joukossa. Nyt toiminta jatkuu ja harjoitukset alkavat lauantaina 9.9 klo. 18.00.Easy-Hockey ryhmällä on vakiovuoro aina lauantaisin klo. 15-16 Vaasan jäähallissa. Mahdollisista esteistä ilmoitetaan erikseen.

Easy Hockeyn aloittamiseksi ei vaadita aikaisempaa kokemusta jääkiekosta ja varusteiksi osallistujat tarvitsevat vain luistimet, kaulasuojan, jääkiekkomailan ja ristikollisen jääkiekkokypärän.

Easy Hockey -harjoitukset toteutetaan pääasiassa pelinä - koko kentän peliä tai pienaluepeliä on ohjelmassa noin 70-100 % harjoituksen kokonaisajasta. Harjoitusten muu sisältö riippuu osallistujien taitotasosta.

Easy-Hockey on osallistujille tulevalla kaudella täysin ilmaista. Ilmoittautuminen mukaan ryhmään tapahtuu tästä.

Mukaan voi tulla myös ilman ennakkoilmoittautumista, mutta ilmoittautuminen olisi suotavaa, koska tiedottaminen muutoksista ym. helpottuisi.

Lisätiedot:
Ari-Pekka Pajuluoma, urheilujohtaja, Vaasan Sportin Juniorit ry, puh. 0445740444